Сравнение
Добавьте товары для сравнения
Желания
Добавьте товары в желания
0
Мой заказ

Малий дорожній фен Camry 2257

Артикул 1384340905
Нет в наличии
453 грн
К сравнению
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
Сообщить, когда появится
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
Характеристики
Страна производства Польша
Поделиться в соцсетях
Фен Camry 2257 Фен Camry CR 2257 - це модель, створена спеціально для подорожей і мобільного способу життя. Незважаючи на те, що у відрядження зазвичай багато речей не візьмеш, варто виділити місце у валізі для цього компактного приладу. За рахунок того, що він невеликий, вам буде нескладно керувати ним під час сушіння волосся. У будь-яку погоду ви завжди будете готові вийти на вулицю після купання! Мінімальний шум Варто зауважити, що пристрій відноситься до малошумним варіантів побутової техніки. Потужність його вона складає 1400 Вт, що для дорожньої моделі якраз в межах норми. При цьому двигун і вентилятор працюють надзвичайно тихо, не доставляючи багато незручностей тим, хто знаходиться біля вас. Звичайно, будь-який фен не безшумний, але, якщо ви цінуєте тишу і не хочете порушувати особистий простір оточуючих - ця модель дозволить максимально врахувати дані побажання. Просте управління Фен має кнопку на корпусі, розміщуються під моторним блоком. Вона дозволить вам швидко поміняти режим роботи, вибравши одну з двох можливих інтенсивностей вироблення тепла. При цьому всього один рух буде потрібно, щоб це зробити. Температурні режими суміщені з режимами швидкості. Петелька для підвішування Одна з деталей ергономіки - петля на підставі шнура. Саме ця частина призначається для зберігання пристрою на стенді в вертикальному положенні. Насадка-концентратор Насадка-концентратор в наборі призначена для якісного укладання волосся, а не просто їх висушування. Так ви зможете надати їм бажані форми, не пошкодивши структуру. Концентратор - це тонке сопло, крізь який повітря подається більш цілеспрямовано. Захищений від перегріву Захист від перегріву якісно оберігає пристрій від впливу високої температури, коли може йому нашкодити. Вчасно відключаючись, фен буде захищений від поломок і не стане причиною зіпсованої проводки. Купити фен Camry CR 2257 ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також за телефоном гарячої лінії.
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить
  • Самовывоз из нашего магазина - бесплатно.
  • Новой почтой по Украине  — по тарифам НоваПошта. Тариф от 40 грн.
  • Курьером к двери по Киеву — по тарифам НоваПошта. Тариф от 60 грн.
  • Укр почтой по Украине  — по тарифам УкрПошта. Тариф от 25 грн.

Подробнее о доставке

ОПЛАТА осуществляется самым обычным и удобным способом на Ваш выбор.

  • Наличными при получении.

В пункте самовывоза по адресу: г. Нововолынск, бульвар Шевченко 24 в магазине СКЛАД

  • Наличными курьеру

Оплата заказа и доставки осуществляется курьеру при получении заказа.

  • Наличными в отделении «Новая почта»

Ви оплачуєте свій замовлення при отриманні у відділенні служби доставки у вашому місті.

  • Наличними у відділенні «Укрпошти»

Внимание! Якщо ви вносите плату у вашому відділенні зв'язку, з вами додатково буде викликана комісія за послуги «Укрпошти» - 1% від вартості вашої посилки, але не менше 5 грн.

 

  • Безналічний розрахунок кредитної карти в приват24, MonoBank. Онлайн-оплата банківської картки (WayForPay)

Через касу або термінал самообслуговування ПриватБанк.

Гарантійне обслуговування товару залежить від складності товару, сезонності та ціни. Гарантійний строк від 3 до 24 місяців

Наверх